13 Mart 2012 Salı

öhö öhö! ilaç torbamdan bildiriyorumm..


şuanda battaniye hırkasını giymiş bi elinde nane limon kekik tarçın çayı bi elinde ballı çörek otu olan bi kişi yazıyo bu satırları.. :) tabii ballı çörek otundan bi kaşık alıp ağzına öyle yazıyo :).. 


bu aradaa nihayet erinmedim ve çektim fotografını hırkamın.. markası "say"..nasıl ama battaniye gibi değil mi cidden.. hem sımsıcak hem de namaz kılarken de kolay oluyo.. bazen kapşonunu da takıyorum zaten komikken daha bi komik oluyorum o zaman.. geçen bölümde de aynı hırkanın mavi tonlarda olanını giymişti gülse birsel.. ama dedim ya bana pardesü gibi ona normal hırka :D dışarı çıkarken de bi kot giyiyorum hemen ohhhhh tam tembel işi.. hamilelik çook değiştirdi beni çoookkk.. yalnız 2-3 günde bir yıkıyorum hem içerde hem dışarda giyince zor oluyo tabi.. :D 



gelelim hastalığımaa..
cuma günkü sınıfta kaptığım hastalık beni teslim almış durumda.. resmen hissettim o gün.. çocuklar hapşuruyo habire.. iki ders girdim o sınıfa.. çıkışta boğazım yanıyordu.. bi de eve geldim hani bahsetmiştim bu postta temizlik vardı yoruldum birsürü.. cumartesi hafif halsizlik pazar hapşurmalar ateş (ama buna rağmen ufak bi ikea kaçamağı) pazartesi iseee nakavtt.. :) hastalık tuş etti beni :) hatta şah matt :)

dün kbb dr.una gittim.. kendi dr.umla da görüştüm.. sonuçta elime 3 günlük bi istirahat raporu ve bi de bi torba ilaç verildi.. Rovamycine antibiyotik, Minoset, Strepsils, calcium sandoz + vitaminC, Sterimar okyanus suyu ve Sulfarhin burun pomadı.. :D güya ilaç kullanamıyorum.. elimdekilerden bana en iyi gelenler rapor :) pastil, okyanus suyu, pomad, ve sandoz oldu.. zaten kendi dr.umun verdiği Elevit vitamin, Osteocare kalsiyum, FerplexFol ve Zymafluor ilaçlarım var.. arada da böyle nane limon ıhlamur içiyorum.. tavuk suyu çorba falan.. daha ne olsun yaff.. :D eşim işe giderken ona da söyledim ben başlıyım bunları içmeye akşama ancak biter zaten diye :)

şaka bi yana hakkaten fenaydı halim.. dün hiç uyuyamadım mesela öksürmekten.. şimdi de öksürük var.. ateş  biraz var.. inşallah iyileşirim bir an önce de okuluma dönerimm :p

şimdi tavuk suyu çorba zamanııı..
son olarak geçenlerde ne giymiştim onun resmini de yayınlayıp kaçayım..

elbisem park bravodan.. ayyy yine konuşasım geldi.. enteresandır ben sezon zamanı park bravoya hiç gitmem.. nedense  hiçbişe bulamam beğenemem.. bööle bakar bakar çıkarım.. ama ne zaman indirim zamanı gitsem muhakkak birşeyler bulurum..

bu arada resmi yanlışlıkla çektim :) tam ayarlama yaparken elbiseyi düzeltirken basmış bulundum ve öyle de yayınladımm..

elbısenın en sevdıgım tarafı benı yaza cıkarıcak olması.. 36 tam oluyodu 38 aldım kemerı cıkarınca kocaman oluyo kı bu benım ıcın ıyı bişe.. kumaşı ifil ifil derler ya aynen öyle vee bı de kolları tam uzun.. yanı ıcıne sıfır kollu bı body gıysem tmmdır..


geçen yaz sonunda aldığım bı elbısem var.. hava nasıp olur da bıraz ısınırsa ve gıyebılırsem yayınlarım.. uçuk sarı ve ekru renklerde.. bı de trençkotum varkii yine cok sevdıgım o 34 beden ona sığmak sımdıden hayal :)

park bravodan aldıklarımdan mesela bu paltomu çok severim ben..
yaa burda kötü görünüyo gerçekte çook daha güzell.. gecen hafta zar zor sıgdım ve bu sene ıcın vedalaştık kendısıyle..
vee eldıvenlerımden bı tanesı.. galıba paltoyla bırlıkte almıstım.. yıne sezonda hıc bakmayıp ındırımde begendıklerımden..

indirimde begenmemın fıyat indirimi ile mi ilgisi var acaba diye düşündüm de yok.. değil.. :) cunku mesela paltom da henuz burda yayınlamadıgım trençkotum da italyan kesim ve indirimdekı fıyatları diğer bi çok markanın sezon fiyatına eşdeğer malesef.. ben de her sezon ıkı parça alıyorum.. sadece her sezon sonunda burdan bana birşeyler çıkar rahatlığı ile girip 5-10 dak içinde alıp çıkıyorum.. 

evettt.. artık gıdıyorum.. sadece hastalığımdan bahsedip çıkacaktım mevzu park bravoya niye geldı hıc anlamadım.. benım aldıklarımdan kıme ne hıc bılmıyorum.. bu postu yazarken arada 4 tane çekmece içi yer değişimi yaptım.. neden mi hiiiçç esti öyle birden.. 4 bardak nane-limon içtim.. bu kadar mıı.. hayır.. eşim geldi gitti.. sonraa meyve yedim bi iki tane.. sonra eşimin kız kardeşi benim tabirimle börülcemm :) geldi.. oturduk biraz.. soslu makarna getirmiş bana onu yedim.. vee şimdi de tavuk suyu çorba içip namaz kılıp çamaşır makinemi boşaltıp, kuruyanları katlayıp uyucam inşallah :)
gördünüz mü.. hiç de tembel değilim ben bi keree.. hıh.. :)

2 yorum:

  1. geçmiş olsun hiraa seninle meslektaşız ben de mesleğe başlamadan önce yılda bir kez hasta olurdum şimdi ise grip aşısı olmama rağmen sayı dördü buluyo Allah başka dertler vermesin ben de sezonda beğenip bi ton para ödeyenlerdenim senin durumun iyi aslında

    YanıtlaSil
  2. ne güzel.. eee meslektaş meslektaşın halinden anlar :)okulda hastalık kapmamak mümkün değil zaten.. Allah kimseyi dermansız dertlere düşürmesin buna da şükür elbet.. iyi temenniler için teşekkür ederim..
    alışverişe gelecek olursak ben sezon hakkımı ipekyoldan yana kullanıyorum genelde.. yada armineden vs aldığım elbiseleri ipekyoldan ceketlerle kombinliyorum.. güzel sonuçlar çıkıyor ortaya.. eskiden herry'yi de beğenirdim ama sanki bisüredir kendini tekrarlayıp duruyor..

    YanıtlaSil