5 Mart 2012 Pazartesi

öğretmeniiimm hamileymişsinizzz :)

bu aralar öğrencilerden sık sık bu sözü duyuyorum.. :)
hamile olduğumu duyunca nasıl seviniyorlar anlatamam.. :) kulaktan kulağa duyuluyo tabi hızla.. bi de belli de oluyo artık.. yalnız ilk fark edenler erkek öğrenciler oluyo o da enteresan..

geçenlerde 6'lardan bi sınıfa girdim.. üzerimde fazla kalın olmayan bi kürk yelek var.. cogu bayan bıle anlamıyo hamıle oldugumu.. bi öğrenci hemen atladı öğretmenim kılo almıssınız diye :) yooo falan dedım ama çok sasırdım tabı kem kümm falan :) sonra da itiraf ettim üfff napiim artık :) ne göz var maşallah yanii..

bı de evlı olduguma ınanmayangiller var.. :) bugünkü sınıfımda da aynı muhabbet oldu.. biri tebrık ettı hamıleyım diye.. diğer öğrenci aaaaa hamilemısınızz ve pesıne siz evlımısınızz soruları :) tabı hemen toparladım durumu yoksa uzaaaar gideer...

yalnız en komık olanı hangı sınıfa gırsem ben konusuyorum cocuklar karnıma bakıyo :) en son dayanamadımm çocuklaaar ben yukardayım amaa dedımm.. yan donuyorum tahtaya bıse yazarkan vs gözler hep karnımda.. resmen masanın arkasına gızlenıyorum artık.. bıraz alıssınlar cıkarım gizlendıgım yerden :)

bı ara hamıle kıyafetlerıne de degıncem ınsallah.. bu aralar ipekyol elbıseme fena takılmıs durumdayım.. hamılelık oncesı almıstım kemerle kullanmak ıcın.. sımdı kemersız tam hamıle elbısesı gıbı oldu ıyı de oldu.. buyuk hevesle gıttım ıpekyola benzerlerını almak ıcın ama hıcbırının kalıbı öyle degıl.. elım bos dondum..

hamıle kıyafetlerı demısken.. cok rahatsız edıcı yaa su belı lastıklı pantolon ve etekler.. hıc sevemedım :( galıba mecbur kalmadıkca gıymıcemm baska cözumler ıcın zorlarım bıraz sansımı dıye dusunuyorum..


 vee dayanamadım.. homur homur da olsa kalktımmm erınmedım ve bugun gıydıklerımı resımledım..

trençkot ipekyoldan.. normalde 36 beden gıyıyorum ama bunu 38 aldım.. sonra hamıle kıyafetlerımle bırlıkte kaldırcam ınsallah :) kemerı de ne hale gelmiş.. napmısım ben onu öle.. bı de onun kemer şeysı varyaa tokası işte.. gecen arabaya bındım kapıyı bı kapattıımmm veee çaaatttt :) işte o kemer tokası şeysi yok artık.. nerden alırım hiç bilmiyorum.. bilen varsa ve bana da söylerse çok sevinirim..

basta bıraz pısman oldum ama sımdı ıyı yapmısım dıyorum cunku ıcıne rahatca sıgdıgım ıcın öle her bakan anlamıyo hamıle oldugumu..
sonra hamıleyım deyınce aaaaa hıc bellı olmuyo lafı ınsanın gururunu okşuyo :)

bı ara hamıle postu yazmalıyımm.. 4 ayda nasıl 5 kılo alınır postu..



ve elbisemm.. cantam saatim kolyemm.. bı de hiç sevmedıgım hamıle pantolonumm :( :)

yalnız aykkabılarım ıcın erındımm :) o da böle taba rengı bısı.. normalde bu elbısemı bordo renktekı pantolonumla gıyerdım gencken.. ama hamıle pantolonlarında renk bıraz sınırlı  malesef.. böle hep taba renklerle dolu oldu ama napiiimm..

gecen seneden kalan rengarenk pantolonlarımı özlicem..
sanırım en ıyı ıhtımalle seneye baharda giyerim (inşallah)..,

bebegimi sağ salim kucagıma alayım da hemen 34-36 olamasam da 36-38 olurum ben de bir süreliğine.. sağlık olsun..


evet.. yıne kendım çaldım kendım soyledım.. gunun bırınde eşlik edenlerin de olması ümidiyle.. şimdiden heerkese sevgilerr :)

2 yorum:

  1. Ilk yorum tesadufen girdim) bende ihl lisesi mezunuyum) ortak noktalarimiz var))
    Bebegini kucagina kolaylikla alirsin insallah...

    YanıtlaSil
  2. :) teşekkür ederimm.. sessiz okuyucular var ama ilk yorum sızden geldı :)

    ıhl yada meslek lısesı mezunu mağdur olan okdr cok kısı varkı..
    sımdı halımden gayet memnun olsam da o zamanlar zor olmustu kabullenmek.. umarm suanda sız de memnunsunuzdur hayatınızdan..

    YanıtlaSil