17 Mart 2012 Cumartesi

ikeaa evimizin herşeyi :)


:) ikea ile sıkı görüşürdük eskiden :)
hamilelikten beri hiç gitmemiştim.. geçen hafta sonu gidip bi hasret giderdik isveç köfteciim ve mozaik pastamla :) nasıl özlemişim nasıl özlemişim :) seviyorum ben böyle birbirine yakıştırılmış şeyleri izlemeyi.. kıyafet kombinlerine bakar gibi.. ordaki küçük evciklere bakmakta hoşuma gidiyo.. zaten mantığı bana çok uygun.. değişikliği seven biri olduğum için ordaki ürünlerin farklı alanlardaki kullanılabilirliği de hoşuma gidiyo.. eşim de alıştı başlarda zorlansa da..
herşeyi çoook mu kaliteli yada illaki dahice mi hayır.. ama bazen insana sadece fikir vermesi bile güzel.. bana kalırsa zaten detaylarda daha başarılı.. pratik çözümlerde.. artık ben de kaptım olayı.. hiçbirşeye tek yönlü bakmıyorum..

işte örneği..
kendisi benim ikea rahlem olur :)
aslında laptop desteği.. amaa benim rahlem :)
Kur'an okurken masada okusam sırtım ağrırdı.. yada  destek olsun diye mushafımın altına illaki ufak bi yastık koymam gerekirdi..
normal bir rahle almak istemiştim onlar da benim kullanım şeklime uygun değil..
şimdii alıyorum elime ikea rahlemi.. sırtımı yatak başına verip uyumadan önce her türlü hatim,kitap dergi vs okumamı yapıp kenara koyup uyuyorum..


kesinlikle çok kullanışlı oldu.. kesinlikle pratik ve hafif bi çözüm oldu.. :)



bir kaç şey daha aldım.. onları da gayet keyıfle kullanıyorum.. zaten evimde mevcut olanlar da var.. kucuk bı odam var mesela.. çalışma odası gıbı oranın duvarına bu sağdaki düzenlemeyi yaptık.. o da çok cici durdu..





yine bi başka ikea uyarlamamız.. yalnız tvde alemin kralı var :D

gayet kullanışlı.. normalde atıl alan olarak duran yerleri bu şekilde işlevsel hale getirdik.. ben zaten dolap çekmece severım.. her şeyin bi yeri olsun tıkış tıkış olmasın isterim.. bi de küçük bi evde oturunca benim için ne kadar kıymetli olduğunu siz tahmin edin artık..




kitaplığımız da ikea'dan.. hem incecik hem de birsürü şey sığıyo içine.. şimdi çıkmam gerekmese onu da resimlerdim.. amaa şimdii rahlemi kullanma zamanıı ;)

herkese güzel hafta sonları...

bu güzel güneşli günde evde oturmak da çok fena ayrıca :( :)

5 yorum:

  1. merhaba meslektaşım :)ikeayı gezmei ben de çok seviyorum malesef eşim pek hoşlanmıyor ama gittiğmizde mutlaka küçük bişeyler alırız en son çekmece içine düzenleyici aldık çok işime yarıyor ,hiç pişman etmedi beni. senin aldıkların da çok hoş şeyler güle güle kullan ama ben en çok raftaki vazo ve içindeki çiçeği sevdim çok kibar durmuş en kısa zamanda ben de edinmek isterim

    YanıtlaSil
  2. Urunlerini bende kaliteli bulmuyorum..hele tasinma isi varsa mobilya gidiyor! Tecrubeliyim) AMA gezmesi bakmasi super) mutfak esyalarida cok kullanisli..ozellikle raf ici duzenleyicicler..ayakkabi kutulari...vede bebek yatagi) icine bende giriyorum oglusu salliyorum ..en son kirilacak diyorum AMA Birsey olmadi simdiye dek)

    YanıtlaSil
  3. :) ben de kullanıyorum çekmece içi düzenleyicilerini.. gayet işime yarıyor.. herşey derli toplu görünüyor..benım sımdıye dek ordan alıp kullanmadıgım hıcbırsey yok..
    raftaki vazonun içine yıne orda satılan mınık taşlardan almayı da unutma :) sonra üzerine çiçeği koyunca daha güzel duruyor..

    YanıtlaSil
  4. (günlükçüğüm)henüz taşınma tecrubemız yok.. bı de zaten buyuk esyalarımız ordan degıl.. oturdugumuz kendı evımız ama hep emaneten oturdugumuz bı yerdı bızım ıcın buyuk bı ev alıp tasınacaktık :) böyle böyle 5 yıl olcak yakında :) bız de cok paralar ödemeden mevcut kullandıgımız yerden en ıyı sekılde faydalanalım dedık.. sonra harcadıgımız paralara uzulmeyelım dıye.. bızım mantıktakıler ıcın süper bı yer ıkea.. küçük dokunuşlarla evımız hem renklendı, hem de daha işlevsel oldu.. yakında bebek urunlerıne de bakıcaz nasıpse :)

    YanıtlaSil
  5. sizin kullandıgınız kırılmayan yatak hangısı.. her turlu onerıye acıgım bebek alısverısı konusunda.. cunku hıcbı fıkrım yok.. heran cok anlamsız şeyler alabılırım.. :)

    YanıtlaSil