8 Mart 2012 Perşembe

battaniye hırkammm

mrblar..
bugün hava kapalı olduğu için sürekli üşüdüğümü hissettim sanki.. bi türlü ısınamadım evde.. üzerimde meğer ne meşhurmuş diye sonradan fark ettiğim burada en üst resimde gördüğünüz uzun hırkamla gezdim hep.. markası "say"..
hırkamı geçenlerde yalan dünya dizisinde deniz (gülse birsel) giymişti.. tabii ondaki duruşu ile bendeki duruşu çook farklı :) onun dizlerine geliyordu yanlış hatırlamıyorsam ben de ise pardesü gibi :) sonra yine bi kaç yerde bi kaç kişide gördüm..
ben başlarda pek değer vermiyordum hırkama.. hamile hamile sadece ısınmak maksadı ile öylesine aldığım bi hırkaydı çünkü benim için :) eşimle adını battaniye hırka koymuştuk :) kiiiiiii popüleritesini gördükten sonra kendisi gardroba terfi etti hemen böyle askıya asıldı falan (eskiden kapımın arkasına asıyodum pratık olsun dıye :D )
sonra tabi normale dondu durum.. o battanıye hırkaydı artık bı kere.. öyle askıyla falan nazlatmaya gerek yoktu :D

yalan dünyayı izlediğim de ortaya çıktı burdan :) dizileri dizi saatinde değil de sonradan izlemeyi seviyorum ben.. oyle reklam arası falan sıkılıyorum.. ilk reklamda kalkıyorum hemen tv basından.. yalan dunyayı da hafta sonu kahvaltılarında ızlıyoruz.. eğlenceli.. şu tülay kısmından pek hoşlaşmasam da gülüyoruz işte.. 

ufffff neysee.. tmm kapattım bu konuyu.. bugun  dunya emekçi kadınlar günü.. hepımıze kutlu olsun.. amaa kadın hakkı olmaz, hakkı erkek ismidir.. :) eşimle sabah kahvaltı haberlerı eşliğinde kahvaltı yaparken irfan değirmenciden duyduk bu espriyi.. iğreeençççç diyerek bi dünya güldük.. alem şu irfan değirmenci.. bi erkan tan bi de o.. insanın sen gerçekmisin diyesi geliyo.. zorla da izlettiryolar kendilerini :) bazen tarzları bayar gibi olsa da doğallıkları tekrar çekiyor ınsanı..

kadınlar gunumuzu kutlamak ıcın okulda da çeşitli sendıkalar adına arkadaşlar karanfıl dağıttı.. alemler yaa.. elli kere söylediler sendıkamız adına diye.. özel gunler bahane reklam şahane.. :) ıkı dakka ınsana kendını özel hıssettırmıyolar.. karanfılı verdın ıkı dakka sus dimi berbat etme yani.. hmen basladılar bu arada şu etkinliklerimiz var ona da bekleriz bidi bidi bidi.. sevmıyorum politik şeyleri ben işte zorla mı..

yarın resımlı post yazcam söz.. sessız takıpcıler de merak eder cunku :)
hırkamın ve bugun gıydıklerımın resmını de eklerım.. şimdi niye mi yapmıyorum.. hırkamı şimdi hiiiiç çıkaramam çünkü üstümde ve beni ısıtmakla meşgul çıkarırsam üşürüm.. gıydıklerımı de balkona attım havalansın diye.. hiiiçç çıkamam balkona çıkarsam üşürüm.. :D işte tembellık böle bişi millett :D

bu aksamlık bu kadar.. yarın daha guzel bı enerjıyle daha resımlı bi post yazcam ınsallah.. herkese ıyı akşamlarr ;)


2 yorum:

  1. Turkiyeye geldigimde film izlerken sinir oluyorum reklamlardan...bende internetten izliyorum..
    Yalan dunyayi izlemeyen yok sanirim)

    YanıtlaSil
  2. evet.. reklamlar hiç keyif bırakmıyo ınsanda malesef..
    yalan dünyadaki favorim anane :D görmem yetiyo :D

    YanıtlaSil