9 Haziran 2012 Cumartesi

bebek alışverişi / bakım çantası


BAKIM ÇANTASI

bebek bakım çantası olarak herkes çok önerse de pek ısınamamıştım sırt çantalarına.. nedense bana pek kullanışlı olmaz gibi geliyorlardı.. PHILIPS Avent'in sırt çantasını görünce fikrim değişti.. normalde içi derin ve geniş olan bir çanta daha mantıklı geliyordu.. fermuarı açınca taa çantanın dibini görmeliymişim gibi hissediyordum ama bu çanta da
kullanışlı gibi geldi bana.. resim malesef daha büyük olmuyor.. artık idare edicez bununla..
içerisinde alt açması da var.. biberon koyma yeri de..  fiyatı anlamsız bi yükseklikte bu arada.. sanırım 279 tl idi.. ne alaka anlamadım ama beğendim mi beğendim.. öyle işte..


evet.. şimdilik bu kadar..

bir başka postta görüşmek üzere heeerkese güzel hafta sonlarııı :)



2 yorum:

  1. Bebek cantasinda bana gore en onemli olan hafif olmasi...birde bana capraz takabilecegim modeller daha kullanisli geldi hep o sekil kullandim...arabaya asilmalarida kolay...
    Zaten ayni cantayi kullanmaktanda bunalmistim sonrasinda buyuk cantalara gecis yapmistim...yani bu cantaya o kadar para vermeyin derim)

    YanıtlaSil
  2. vermedim zaten :) ama beğendim..
    ben de hep çapraz çanta baktım hatta bi tane aldım ama gerı verdım cunku ıcıne bölme yapıcaz dıye o kadar daraltmışlar kı sıkıs tepiş ney hangı bölmedeydı anlasılmıyo bıle.. zaten pusetın ıcınden cıkan kucuk bı canta var.. bı tane de arabada duran bı buyuk boy olsa yeter de artar bıle..
    bu canta sadece sırt cantasında rahat edemem fıkrımı degıstırdı bıraz sırt cantası modelı bakmam lazım..

    YanıtlaSil