9 Haziran 2012 Cumartesi

bebek alışverişi / puset - ana kucağı


"BEBEK ARABASI / PUSET"

biz tabi aynen böyle gittik.. "bebek arabası alcaz" diye.. bi başladılar puset ana kucağı travel sistem tek puset mi yoksa set mi  vs vs vs vs.. biz bön bön bakıp hala sayıklıyoruz "bebek arabası işteee.. bildiiiin.. ondan alcaz" diye :)


neyse bi kaç git gelden bi kaç araştırmadan sonra Concord Neo da karar kıldık.. ana kucağımız da Concord Air.. inanılmaz hafif bir ana kucağı.. 


Ürünün adı: CONCORD Neo Puset

Concord Neo Puset Neo Papper
Özellikleri:
Ön tekerleklerde Y şeklindeki aks sistemi NEOya dinamik bir görünüş ve üstün manevra kabiliyeti sağlamaktadır.

2+2 Tekerleklerin arkaları büyük ön tekerlekler daha küçüktür; Bu manevra kabiliyetini arttırmakla berber arabanın yol tutuşunuda maksimuma çıkrtan bir özelliktir.

Arkada çok gelişmiş tek tuşlu ayakla kontrol edebileceğiniz fren sistemi mevcuttur.Tek dokunuşla frene geçip tek dokunuşla yolunuza devam edebilirsiniz.
Ön tekerlekler 360 derece dönebilir ve arzu edildiğinde sabitlenebilir.
NEOnun oturağı 2 yönlü takılabilir. Bebeğinizin küçükken size dönük olması kendini güvende hissetmesine yardımcı olmakla beraber,emziğin düşmesi kusma ya da ağlama gibi durumlarda anında müdahale edebilme imkanına sahip olacaksınız.Bebeğiniz büyüdükçe dünyayı keşfetmek isteyecek ve oturağın öne doğru bakması onu çok mutlu edecektir.
Yeni çığır açan katlanma sistemi çok hızlı, pratik ve basit olmakla beraber XXS diye adlandırdığımız arabanızı çok küçük boyutlara getirebilmektedir.



( Not: sürüş kolaylığına, kumaş kalitesine, hafifliğine, katlanınca kapladığı yere, güvenli olup olmamasına baktım ve öyle aldım.. diğer arabalarla kıyasladım.. bu arabalar baston tarzdakilere göre sanki daha çok yer kaplıyor gibi görünse de kesinlikle daha az yer kaplıyor.. joker bebeden aldık biz.. ve rica ettik bi tane bebe comfort'un baston tipi ile concordumuzu aldık otoparka indik ve denedik.. kesinlikle bizimki daha az yer kapladı ve biz bile şaşırdık.. herkese tavsiye ederim arabanıza koyup bi deneyin..
3 tekerleklilerde denge sorunu oluyor o nedenle bizimki 4 tekerlekli.. bi de baston şeklinde olanlarda arabanın ön tekerleklerinin arasındaki aksama şöyle ayağımızla dokununca çöktüğünü ve tekerleklerin yamulduğunu gördük.. bu araba cidden sağlam geldi bize.. içimize epey sindi.. haşim işcan alt geçidindeki mağazalara da baktık ve fiyat aldık çok fazla fark etmedi.. hatta jokerdeki kampanya ile sanırım kar bile ettik.. )



ANA KUCAĞI / 0+ OTO KOLTUĞU

Ürünün adı: CONCORD GrO+ Air12 oto koltuğu

Concord Gr0+ Air 12 Oto Koltuğu-PepperÖzellikleri:
Air oto koltuğu sınıfının en hafif oto koltuğudur. Ürünün kendi ağırlığı sadece 2,9 kg?dır.
Bebeğinizin kafa kısmı ilk günlerinde ve aylarında ekstra güvenli ve rahat olması için ayarlı ekstra koruma haznesine sahiptir .Kafa kısmında olduğu gibi tüm gövdesini saracak alt kısımda bebeğinizin ilk ayları için ekstra yumuşak pet mevcuttur. Bu pet onu ilk aylarına saracak koltuğun içinde boşlukta kalmasını önleyecektir. Bebeğiniz büyüdüğünde bu pet?i rahatlıkla söküp ona daha büyük bir alan yaratabilirsiniz.Tam güvenliği sağlayan 5 nokta emniyet kemerleri bebeğinizin boyuna ve kilosuna göre kolayca ayarlanır. Kaza anında çocuğunuzu hayata bağlayacak kemerler darbeli kazalarda bebeğinizin göğüs kafesine daha az baskı uygulasın diye darbeyi absorbe eden özel yastıkçıklarla kaplıdır.Air oto koltuğunuz maksimum güvenlik standartları ile donatılmış olup Ece 44/04 (oto koltuğu güvenlik standardı) ve EC300 (Avrupa birliği(proved materials) kriterlerine uygundur.
Koltuğun görünen dış kısmı güvenlik ve konforun dışında ekstra şık görünüm için parlak siyah (piano black) kasa olarak tasarlanmıştır. Concord Neo bebek arabanızla kullanırken Çok daha şık bir görüntüye sahip olacaksınız.




( Not: kumaşının dokusuna, bebeğin yatış pozisyonlarındaki rahatlığına, hafif olup olmamasına baktım ve öyle aldım)


(bu arada biz kırmızısını değil de siyah ve gri gibi renk vardı unuttum şimdi ismini :) işte o renklerde olanından aldık.. içinden bi de çanta çıktı fena birşeye benzemiyor..)

arabayı evde kurduk sürdük denemeler yaptık sevindik bön bön baktık hayal etmeye çalıştık sonra geri kaldırdık kutusuna :) deli miyiz neyiz.. ya da çok mu görmemişiz anlamadım :)

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder